На 18 май, четвъртък, президентът и върховен главнокомандващ ще участва в

...
На 18 май, четвъртък, президентът и върховен главнокомандващ ще участва в
Коментари Харесай

Радев ще приветства в София участниците в годишната конференция на началниците на отбраната от балканските държави

На 18 май, четвъртък, президентът и висш главнокомандващ ще взе участие в формалното разкриване на 16-ата годишна конференция на началниците на защитата от балканските страни, която ще се състои в София. Форумът ще стартира в 9.00 часа в резиденция „ Бояна “, оповестиха от прессекретариата на президента.

В формалното разкриване ще участва министърът на защитата Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва. Началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов също ще насочи одобрение към своите сътрудници, които ще вземат участие във форума от Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Република Северна Македония, Румъния, Сърбия, Турция и Черна гора, както и страните-наблюдатели Словения и Хърватия.

Тази година тематиката на конференцията е отдадена на районната военна съгласуваност и подвижност. Във фокуса на полемиките ще е партньорството на Балканите за търсене на новаторски пътища за коопериране. В работните сесии ще бъдат разисквани въпроси от общ интерес за въоръжените сили на участващите страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР